За нас

„T-SONIK“ и „TECO“ – Правилният избор за по-качествена вода

TREELIUM S.A е швейцарска компания изцяло насочена към иновации, подобряващи качеството на живот, посредством високотехнологични решения. Продуктите, които предлагаме, увеличават продуктивността чрез оптимизиране на работните процеси, намаляване на потреблението и защита на заобикалящата ни среда.

Фирма TREELIUM S.A години наред инвестира в изследвания и разработки за създаването и реализацията на Активаторите на вода „T-SONIK“ и „TECO“

Произведено в Италия

Всички продукти на TREELIUM са произведени изцяло в Италия.

Швейцарски патент

T-Sonik OM, PW и GH са продукти, патентовани от TREELIUM SA и сертифицирани от акредитирани международни лаборатории

ПРЕДИМСТВА НА АКТИВАТОРИТЕ „T-SONIK“ и „TECO“

ЕФИКАСНИ, ИКОНОМИЧНИ, ЕКОЛОГИЧНИ, ЛЕСНИ ЗА ИНСТАЛИРАНЕ, БЕЗ ПОДДРЪЖКА, НЕ ИЗИСКВАТ ЕЛ.ЗАХРАНВАНЕ И НЯМАТ МАГНИТНА ОБРАБОТКА, ЗЕЛЕНА ТЕХНОЛОГИЯ

ЕФИКАСНИ – Предотвратяват образуването на котлен камък и очистват вече отложения.

ИКОНОМИЧНИ – Намаляват разходите за поддръжка на ВиК инсталацията, отоплителните системи, бойлери, перални, миялни и кафе машини.

ЕКОЛОГИЧНИ – Нямат никакъв отпадъчен продукт, без магнитна обработка и не се нуждаят от ел. захранване.

ЛЕСНИ ЗА МОНТАЖ – Активаторите се монтират след водомера или непосредствено преди обектите, които защитават от отлагане на котлен камък.

БЕЗ ПОДДРЪЖКА – В периода на експлоатация Активаторите не се нуждаят от техническо обслужване и допълнителни консумативи.

ОБРАБОТЕНАТА ВОДА Е ПИТЕЙНА – Не променят натуралния химичен състав и pH на водата.

ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ – Намалена консумация на електроенергия с до 15% (при загряване на вода)

„T-SONIK“ и „TECO“ подобряват качеството и вкуса на питейната вода и отстраняват неприятния мирис, като запазват жизнено важните за човешкото здраве КАЛЦИЙ и МАГНЕЗИЙ.

Намаляват свободния хлор.

Обеззаразяват водата – директна бактериална дезинфекция и възпрепятстване на нейното разпространение.

Унищожават микроорганизмите включително и коли бактерийте.

Намаляват вискозитета и повърхностното напрежение на водата, повишават нейната разтваряща, омокряща и измиваща способности.

НАМАЛЯВАТ ОБЩАТА ТОКСИЧНОСТ И ГЕНОТОКСИЧНОСТ НА ВОДАТА С ДО 60% И С ТОВА ОКАЗВАТ ПОЛОЖИТЕЛНО ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ЧОВЕШКОТО ЗДРАВЕ. (allium cepa test genotoxicity)