Вода, наситена с кислород – полезна и достъпна

Водата и кислородът са двата основни елемента, от които зависи целият ни живот. Правилното ни функциониране зависи от тяхното качество и взаимодействие. Един от начините да си осигурите нужната концентрация кислород е да приемате редовно вода, наситена с кислород, тъй като по този начин той се усвоява по-лесно.

вода с кислород
Приемът на вода, наситена с кислород, е бързо и лесно решение. Но как действа? Кислородът се абсорбира чрез чревните стени, като така органите се насищат с необходимото количество и подобряват дейността на системите в тялото. Водата, обогатена с кислород, е невероятен антиоксидант, който подпомага премахването на токсините в тялото и има множество полезни ефекти върху основните системи – подобрява мускулната активност и ускорява процеса по зарастване на рани, активира мозъчната дейност, забавя процеса на стареене, подобрява храносмилането и регулира теглото, подобрява обновяването на кожата, намалява значително умората.

Вода, обогатена с кислород – природно лечение

За да усетите тези ефекти върху тялото си, е необходимо да консумирате редовно кислородна вода в продължение на няколко месеца. Изследвания, проведени върху спортисти, които употребяват наситена с кислород вода, показват, че те постигат значително по-добри резултати. Бъдещите майки, които консумират вода с кислород, понасят токсикозата по-добре. А водата с кислород ще Ви отърве и от признаците на тежък махмурлук.

Има много начини да си набавите кислородна вода – такава вече се бутилира от различни производители, но следва да знаете, че малко след отваряне на шишето кислородът се изпарява и качествата на водата намаляват прогресивно. Съществуват уреди, които се поставят на водоизточниците, и могат да Ви осигурят постоянно захранване на вода с кислород. Тези иновативни артикули подобряват характеристиките на водата, добавят кислород и премахват котления камък и бактериите.

treelium